Gevelsanering met STO gevel saneersysteem StoReno

Gevelsanering met Sto gevel saneersysteem voor oude gevelisolatie en gepleisterde gevels

Een gevelsanering met Sto gevel saneersysteem StoReno herstelt beschadigde gevelisolatiesystemen, oude bepleisterde gevels en problematische ondergronden.

Gevelsanering met Sto gevel saneersysteem StoReno is zeer geschikt voor het herstellen van beschadigde gevelisolatie systemen of oude gevels. Hierbij wordt er een Sto pleisterplaat (Sto Renoplanplaat) op de gevels gelijmd en extra mechanisch verankerd. Deze platen worden voorzien van een cementvrije vezelversterkte elastische wapeningsmortel + glasweefsel. Na droging van de wapeningslaag wordt het geheel afgewerkt met gevelbepleistering in de gewenste kleur en structuur.

Meer informatie over gevelsanering met Sto gevel saneersysteem StoRenoInteresse in gevelsanering met Sto gevel saneersysteem?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een gevelsanering met Sto gevel saneersysteem, of contacteer ons voor meer informatie.

Offerte aanvragen    
Enkele realisaties in gevelsanering met Sto gevel saneersysteem StoReno
Gevelsanering Sto gevel saneersysteem StoReno
Gevelsanering Sto gevel saneersysteem StoReno
Gevelsanering Sto gevel saneersysteem StoReno

Offerte voor gevelsanering met Sto gevel saneersysteem?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om uw project in gevelsanering met Sto gevel saneersysteem te bespreken. Na ons gesprek ontvangt u een overzichtelijke offerte.