Gevelbepleistering voor nieuwbouw en renovatie

Gevelbepleistering met isolatie

Bij StoTherm Classic gevelbepleistering met isolatie van de systeemleverancier Sto wordt er EPS isolatie op de gevels geplaatst.

Na plaatsing van de isolatie wordt deze voorzien van een cementvrije vezelversterkte elastische wapeningsmortel + glasweefsel. Na droging van de wapeningslaag wordt het geheel afgewerkt met een decoratieve siliconenpleister in de gewenste kleur en structuur. De keuze voor een gevelbepleistering met isolatie zorgt voor perfect geïsoleerde gevels zonder koude bruggen. Door het toepassen van gevelbepleistering met isolatie creëert u een aangenaam leefklimaat in de woning, dit zowel tijdens de koudere winterperiode als tijdens de warme zomerdagen. Verder zal dit ten gevolge van lagere verwarmingskosten een verlaging van uw energiefactuur met zich meebrengen en er eveneens voor zorgen dat u minder schadelijke uitstoot creëert. Dit zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk.

Houd uw gevelbepleistering langer schoon d.m.v. het Lotuseffect

Door het gebruik van de Sto Lotusan sierpleister of de Sto Color Lotusan G gevelverf blijft uw gevelbepleistering met isolatie langer schoon. Bij het Sto Lotusan principe parelt het vuil af met de regen. Deze werking is gebaseerd op het principe van de Lotusplant, vandaar deze benaming.

Interesse in gevelbepleistering met isolatie?

Duurzame gevelbepleistering met isolatie voor de gevel van uw nieuwbouw of renovatie? We komen graag bij u langs om u te informeren over de mogelijkheden in gevelbepleistering met isolatie, en bezorgen u vrijblijvend een duidelijk en correcte offerte.

Offerte aanvragen    
Enkele realisaties in gevelbepleistering met isolatie
Gevelbepleistering met isolatie
Gevelbepleistering met isolatie
Gevelbepleistering met isolatie

Offerte voor gevelbepleistering met isolatie?

We komen graag bij u langs om uw project in gevelbepleistering met isolatie te bespreken. Na het gesprek bezorgen we u vrijblijvend een nauwkeurige offerte voor het uitvoeren van de werken.