Onze activiteiten in pleisterwerken

Voor elk project in pleisterwerken het geschikte systeem

Uw buitengevel is het visitekaartje van uw woning. Een strakke, tot in de puntjes afgewerkte gevelbepleistering geeft uw woning een schitterende uitstraling. Wij staan u graag bij van in de ontwerpfase tot en met de uitvoering van uw pleisterwerken.

De details van de pleisterwerken worden vooraf met de opdrachtgever, architect en alle betrokken partners besproken, zodat van bij de start alles perfect voorbereid is voor het plaatsen van de bepleistering. Gevelbepleistering - ook wel crepi genoemd - wordt zowel toegepast bij nieuwbouw als bij renovatie, en kan met of zonder extra gevelisolatie worden geplaatst. Gevelbepleistering of crepi kan perfect toegepast worden in voor projecten in pleisterwerken, voor strakke moderne projecten alsook voor tijdloze en klassieke projecten.Interesse in pleisterwerken, met of zonder isolatie?

We informeren u graag over de verschillende systemen die wij gebruiken voor onze pleisterwerken. Vraag vrijblijvend een offerte aan, en we komen graag bij u langs.

Offerte aanvragen    
Offerte pleisterwerken voor nieuwbouw of renovatie?

Vraag vrijblijvend een op maat offerte aan voor pleisterwerken aan uw gevel. We komen graag bij u langs om u te informeren over gevelbepleistering voor uw nieuwbouw of renovatie project, en de bijhorende kostprijs.